Reabilitering steg 2 - feb 24

Idag va jag i Vrinnevisjukhuset för att träffa deras sjukgymnast Sussana Kvistell. Hon tog bort ett par plåster och bandaget som va lindat runt hela benet. Jag fick också 6 nya övningar som jag ska göra 2 gånger/dag. Mitt knä är lite svullet och det gör ont lite då och då. Men trodde verkligen det skulle göra mycket mycket ondare efter operationen, så jag har haft tur när de gäller det. D är skönt allt går som de ska ialla fall!

Peace

Reabilitering steg 1 - feb 20

Trodde jag skulle få någon slags kick med mofrinet men hände inte så mycket haha :D Ligger i sängen nu kl e mkt men ska lira lite fifa. Idag va de slut med vilan, idag börja jag sakta men säkert med mina två enkla övningar som jag fått av sjukgymnasten. Den första övningen går ut på att få igång blodcirkulationen i hörga vaden. Man sitter på rumpan med utstäckta ben och sträcker foten mot en själv. Sen går man tbx till utgångspositionen så tårna/foten pekar frammåt osv. Den andra övningen är för att få igång rörelsen. Då sitter man ner, tar en handduk under foten så drar man foten sakta mot rumpan. Just nu är mitt högra ben hur stelt som helst så kommer inte någonstans med foten, men de kommer ;)

pz!


Puuum!

Äntligen! Operationen e avklarad och nu är de bara 6 månader kvar tills jag får röra bollen :D Ligger med benet lindat och ett isbandage runt knät. De två isblocken som ligger i bandaget måste bytas varje timme typ. Fick med mig engångs sprutor som jag måste ta en gång varje kväll i 10 dagar. Och sist men inte minst... fick jag med mig lite knarkish, morfinish hahah (; Lever livet och här är Nya modet btw yiiaaa!

4 månader, 1 dag

Operations dax, peace alla! :D


4 månader

Shit snart är de dax!

17 februari är de dax för andra och sista operationen, känns hur skönt som helst. På Torsdag den 17 Februari 2011 är det exakt 4 månader och 1 dag sen mitt korsband gick av. I början kändes det fucktup men nu, nu vet jag att jag kommer klara det här. Jag har inte skrivit på länge, för jag har inte suttit hemma o deppat. Eftersom mina muskler på höger ben har blivit mycket mycket smalare än mitt vänstra. Så har jag kört hård rehablitering, det kallas förberedande träning inför den sista operationen. Jag har gjort mycket sen jag släppte kryckorna, tiden har verkligen gått snabbt och jag har gjort massor! Men varje dag under dessa månader har jag dagdrömmt om att jag spelat fotboll ute på planen. Jag vet vad som väntar efter operationen och jag vet att jag kommer klara det.  Varje dag som går är en dag mindre tills de dax för min show hahah ;)

RSS 2.0